BİLİNÇ KOLEJİ EĞİTİM HİZMETLERİ GIDA YURT VE SERVİS TİCARET LTD. ŞTİ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

Bilinç Koleji Eğitim Hizmetleri Gıda Yurt ve Servis Ticaret Ltd Şti. olarak eğitim ve öğretim alanında Bilimle, sanatla, teknolojiyle yoğrulmuş olanaklarla sadece kendi ülkesinde değil dünya standartlarında kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca yapılan her işin, özellikle eğitim-öğretim işinin, bilinçle yapılması gerektiğini savunuyor ve bilinçli nesiller yetiştirebilmenin önemine dikkat çekiyoruz. Bundan dolayı “farkındalık yaratmak, farkında olmak” anlamına gelen ve okulumuza da adını veren “Bilinç” sözcüğü okulumuzu nfelsefesini de ifade etmektedir. Yürüttüğü faaliyetlerde kişisel verilerin korunmasına önem vermekte ve iş ve işlemlerin de öncelikleri arasında kabul etmektedir.Özel Bilinç Koleji Eğitim Kurumları olarak Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nca belirlenen kişisel veri işleme usul ve esaslarının kurumumuzun organizasyon v eişsüreçlerinin uyumuna yönelik temel düzenlemedir. ÖzelBilinç Koleji Eğitim Kurumları olarak bu politika prensipleri doğrultusunda, üst düzey sorumluluk bilinciyle kişisel veriler işlemekte ve korumaktayız, kişisel veri sahiplerini bilgilendirerek gerekli şeffaflığı sağlamaktadır.

İNSTAGRAM

ETKİNLİKLER

Sanat Etkinlikleri Anaokulu ...
Öğretmen Eğitim Seminerleri ...
Bahçemize Elma Ağacı Diktik ...
Bahçemizde Sonbahar ...

HABERLER

Bilinç Koleji Hijyen ve Sağlık Klavuzu 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı “Bilinç Koleji Hijyen ve Sağlık Klavuzu” yayınlandı.....
Oryantasyon ve telafi eğitimlerini tamamladık İlköğretim öğrencilerimizin 3 haftalık oryantasyon ve telafi eğitimlerini tamamladık.Tüm ilkokul öğrencilerimiz,yeni eğitim öğretim yılına aileleri eşliğinde,kendi sınıf öğretme...
21 Eylül Pazartesi günü okullarına kavuştular 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Anasınıfı öğrencilerimiz; Covid-19 tedbirleri kapsamında alınmış tüm önlemler doğrultusunda 21 Eylül Pazartesi günü okullarına kavuştular…...
21 Eylül Pazartesi itibariyle öğrencilerimiz ile buluştuk 21 Eylül Pazartesi itibariyle ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz ile buluştuk...Heyecanın ve merakın ayaklandığı ilk gün okulumuzun her yeri coşku içerisindeydi. Yeni Eğitim-Öğretim yı...
call-me