BİLİNÇ KOLEJİ EĞİTİM HİZMETLERİ GIDA YURT VE SERVİS TİCARET LTD. ŞTİ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

Bilinç Koleji Eğitim Hizmetleri Gıda Yurt ve Servis Ticaret Ltd Şti. olarak eğitim ve öğretim alanında Bilimle, sanatla, teknolojiyle yoğrulmuş olanaklarla sadece kendi ülkesinde değil dünya standartlarında kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca yapılan her işin, özellikle eğitim-öğretim işinin, bilinçle yapılması gerektiğini savunuyor ve bilinçli nesiller yetiştirebilmenin önemine dikkat çekiyoruz. Bundan dolayı “farkındalık yaratmak, farkında olmak” anlamına gelen ve okulumuza da adını veren “Bilinç” sözcüğü okulumuzu nfelsefesini de ifade etmektedir. Yürüttüğü faaliyetlerde kişisel verilerin korunmasına önem vermekte ve iş ve işlemlerin de öncelikleri arasında kabul etmektedir.Özel Bilinç Koleji Eğitim Kurumları olarak Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nca belirlenen kişisel veri işleme usul ve esaslarının kurumumuzun organizasyon v eişsüreçlerinin uyumuna yönelik temel düzenlemedir. ÖzelBilinç Koleji Eğitim Kurumları olarak bu politika prensipleri doğrultusunda, üst düzey sorumluluk bilinciyle kişisel veriler işlemekte ve korumaktayız, kişisel veri sahiplerini bilgilendirerek gerekli şeffaflığı sağlamaktadır.

ETKİNLİKLER & HABERLER

Kazanım Değerlendirme Sınavı İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz “Kazanım Değerlendirme Sınavı”na girdiler. Sınav sonuçları doğrultusunda programlanan takviye derslerimiz online olarak başladı....
Kayıtlarımız yüz yüze görüşmelerimizle devam ediyor Tüm hijyen önlemlerimizi oluşturduğumuz okulumuzda kayıtlarımız yüz yüze görüşmelerimizle devam ediyor. Randevu alarak görüşme sağlayabilirsiniz…...
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde İlkokul 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz için “Metropolitan Okul Olgunluğu Testi” Okul Psikoloğumuz tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Randev...
LGS Bursluluk Oranlarımızı Belirledik LGS Bursluluk Oranlarımızı belirledik. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Lisemizde 9. Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz için yüzdelik dilimlerine göre alacakları burs oranları...
call-me
Sınav Başvuru
-->